Vlada donijela odluku o raspisivanju tendera za istraživanje nafte i gasa

Bez autora
Jul 25 2013

Vlada je danas donijela odluku o raspisivanju tendera za proizvodnju nafte i gasa u crnogorskom podmorju. Tender će biti otvoren do kraja februara naredne godine a njime će biti obuhvaćeno 13 blokova bivšeg ulcinjskog bloka ukupne povrsine 3.000 kilometara kvadratnih. Do sada je stiglo 26 pisama interesovanja od najvećih svjetskih kompanija iz ove oblasti koje su zainteresovane za ulaganje u istraživanje nafte i gasa u Crnoj Gori.

Vlada donijela odluku o raspisivanju tendera za istraživanje nafte i gasaVlada je danas (četvrtak) donijela odluku o raspisivanju tendera za proizvodnju nafte i gasa u crnogorskom podmorju, kazao je nakon sjednice Vlade ministar ekonomije Vladimir Kavarić.

Tender će biti otvoren do kraja februara naredne godine a njime će biti obuhvaćeno 13 blokova bivšeg ulcinjskog bloka ukupne povrsine 3.000 kilometara kvadratnih.

Ministar Kavarić je podsjetio da je do sada  stiglo 26 pisama interesovanja od najvećih svjetskih kompanija iz ove oblasti koje su zainteresovane za ulaganje u istraživanje nafte i gasa u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik